DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Annuleren en retourneren

Wij willen graag dat je tevreden bent met jouw aankopen van DE MAN - WERKENDAM. Je hebt daarom een zichttermijn van 14 dagen. Als je aankopen niet aan je verwachtingen voldoen dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de koop ontbinden door het artikel in de originele verpakking binnen die 14 dagen te retourneren. Je ontvangt dan het reeds betaalde bedrag retour. Dit geldt ook voor artikelen uit de sale.

 

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dat?

U kunt dan contact met ons opnemen per email of telefoon. Is de bestelling al onderweg, dan is annuleren niet meer mogelijk. De artikelen zitten dan al in het leveringstraject. Je kunt dan het product kosteloos terugsturen. Volg hierbij de instructies die op het Retourformulier vermeld staan. Wij zullen het aankoopbedrag dan op je rekening terugstorten.

 

Het retourneren van artikelen:

Hier vind je het retourformulier. Op dit formulier kun je aangeven welk(e) artikel(en) je retour wilt sturen. Je dient dit formulier bij te sluiten bij het pakket dat je retour stuurt.

Retour zenden kan gratis naar het volgende antwoordnummer (Dit geldt alleen voor Nederland):

 

DE MAN - WERKENDAM B.V.
Antwoordnummer 3112
4250 WN Werkendam

Als je de bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneert krijg je het totaalbedrag zo snel mogelijk (meestal binnen 7 dagen), maar uiterlijk 14 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen teruggestort op je rekening.

Indien je meerdere malen artikelen retour zendt behoudt DE MAN - WERKENDAM zich het recht voor je verzendkosten voor het retourneren te berekenen.

Klik hier om het retourformulier voor artikelen te downloaden naar je computer.

 

Retourneren vanuit het Buitenland

Wij leveren onze artikelen aan bij alle landen buiten Nederland en België. Wil je retourneren vanuit deze landen, dan zijn retour kosten echter voor eigen rekening.

 

Verwerking van retouren

Als je retourzending bij ons binnenkomt verwerken wij deze zo spoedig mogelijk.
Je ontvangt een mailtje over de status van je retourzending. Zodra is bevestigd dat je binnen de daarvoor gestelde termijn hebt geretourneerd en de artikelen in goede staat verkeren, zullen wij het reeds betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk na 14 dagen, terugstorten op je rekening.