DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Michel

Michel webshop

Hier vindt u de catalogi van MICHEL.

Voor een snelle selectie kiest u links in het menu de gewenste opties.
De jaartallen geven het jaar aan wanneer de catalogus nieuw is verschenen.

... Lees meer
Producten 1-24 van 79
Sorteer op
€  74,00
€  74,00
€  98,00
€  98,00
€  74,00
€  74,00
€  98,00
€  74,00
€  74,00
€  39,80
€  69,00
€  25,00
€  98,00
€  72,00
€  72,00
€  98,00
€  98,00
€  72,00
€  72,00
€  98,00
€  72,00
€  72,00
€  84,00
€  79,00

Bent u op zoek naar een Michel webshop om uw postzegel- en muntencollectie verder uit te breiden? Zoekt u een overzichtelijke Michel webshop waar u gemakkelijk uw postzegels, munten en toebehoren online kunt bestellen? Bij De Man - Werkendam bent u aan het juiste adres. In onze uitgebreide webshop bieden wij u een ruime collectie aan voor de echte verzamelaar. U kunt u bestelling gemakkelijk bij ons plaatsen. Vanaf 50 euro is uw verzending helemaal gratis! Heeft u vragen over onze collectie of bent u op zoek naar een specifieke munt? Wij staan u graag te woord. 

Uitgebreide Michel webshop

In onze uitgebreide Michel webshop bieden wij u een ruim aanbod aan verschillende postzegels en munten. Bent u een echte verzamelaar of bent u net gestart met uw collectie? Bij De Man - Werkendam vindt u voor iedere verzamelaar de mooiste munten mappen en postzegel mappen van Michel. In onze webshop kunt u gemakkelijk online uw postzegelboekjes en muntenboekjes bestellen. Bent u ook op zoek naar een catalogus voor uw kostbare collectie? Ook hiervoor bent u bij De Man - Werkendam aan het juiste adres. In onze webshop vindt u alles wat een echte verzamelaar nodig heeft! Kunt u uw product of postzegel niet vinden? Neemt u dan gerust contact met Michel webshop op. 

Over De Man Werkendam

In de afgelopen jaren is onze collectie steeds verder uitgebreid en weet menig verzamelaar ons te vinden in het mooie Werkendam. U vindt bij ons verschillende producten van diverse merken. Naast het verkopen van munten en postzegels bieden wij u ook PTT-mapjes, ansichtkaarten, aandelen en penningen aan. Bent u op zoek naar een catalogus voor uw verzameling? In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie. Ook voor het aanvullen van uw catalogus kunt u insteekboeken bij ons online bestellen. De Man - Werkendam is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zin.

De Man - Werkendam werkt samen met Hartberger. Als producent van Hartberger, Mandor, Unie en importeur van Lindner en Kobra en leverancier van Michel, Hawid en diverse andere merken vindt u op onze website als verzamelaar alles voor uw hobby. Wij bieden u een groot aanbod aan diverse albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen. De Man - Werkendam biedt vanaf 1942 zijn expertise aan u aan! Wij zijn u graag van dienst.