DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Catalogus ansichtkaarten

10 producten
Sorteer op
Special Price €  36,50 Regular Price €  42,50
€  8,75
€  60,00
€  237,60
€  13,20
€  237,60
€  13,20
€  217,80
€  12,10
€  0,70

Catalogus ansichtkaarten nodig

Bent u een verzamelaar van ansichtkaarten en heeft u een catalogus ansichtkaarten nodig? Bij De Man - Werkendam bent u aan het juiste adres. In onze webshop vindt u alles voor de verzamelaar. Wat voor soort verzameling u ook heeft, wij hebben gegarandeerd het product dat u zoekt. Bent u in het bezit van bijzondere ansichtkaarten dat verdient uw verzameling een mooi album om deze in op te bergen. Naast een catalogus ansichtkaarten kunt u ook bij ons terecht voor muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, allerlei accessoires en benodigdheden voor onderhoud plus diverse catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EBD-bladen etc. Wij hebben als doel om de verzamelaar zo goed mogelijk te ondersteunen bij het uitoefenen bij zijn hobby en u kunt ons altijd om advies vragen. Wij bieden zowel catalogi aan met informatie over ansichtkaarten als mooie opbergsystemen voor uw collectie. De Man - Werkendam voelt zich in de wereld van verzamelaars als een vis in het water. Al in 1942 zijn wij gestart met een groothandel in postzegels. We hebben ons assortiment enorm uitgebreid zoals u kunt zien als u een kijkje neemt in onze webwinkel .

Catalogus ansichtkaarten van hoge kwaliteit

Als verzamelaar van ansichtkaarten zult u vele uren doorbrengen met uw collectie. Het is belangrijk dat er voorzichtig wordt omgegaan met uw verzameling zodat deze niet beschadigd raakt. Wij hebben alle benodigdheden hiervoor in huis. Met speciale handschoenen en een pincet kunt u de ansichtkaarten veilig aanraken. In een mooi album met een indeling van glashelder kunststof kunt u volop genieten van uw verzameling. Als u meer wilt weten over uw verzameling dan zoeken wij voor u de juiste catalogus op. U heeft gekozen voor een waardevolle hobby met een hoge culturele waarde waarbij wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn.

Gratis verzending boven 50 euro

De Man - Werkendam biedt enkel producten van hoge kwaliteit aan. Zo zijn wij producent van de merken Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Daarnaast importeren wij het merk Lindner, Kobra en Philex. Tevens zijn wij leverancier van Michel. Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubek. Wij hebben vrijwel alle producten op voorraad zodat wij snel kunnen leveren. Kijk op uw gemak rond in onze webwinkel en maak uw keuze. Als u voor meer dan 50 euro bestelt dan verzenden wij uw bestelling gratis. Geniet nog meer van uw verzameling met de producten van De Man - Werkendam. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.