DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Catalogus munten

16 producten
Sorteer op
€  34,95
€  34,90
€  69,80
€  68,00
€  64,00
€  69,80
€  69,80
€  69,90
€  69,80
€  49,00
€  69,80
€  69,80
€  69,80
€  49,90
€  89,00
€  44,90

Catalogus munten nodig?

Bent u een serieuze muntenverzamelaar en bent u altijd op zoek naar meer informatie? Dan is een catalogus munten echt iets voor u! De Man - Werkendam heeft diverse catalogi munten die u met plezier zult doorlezen. Zoals een ander een spannend boek leest zo kunt u zich verliezen in een catalogus munten. De wereld van muntenverzamelaars is een bijzondere wereld. Uw hobby heeft een waardevolle achtergrond met een hoge culturele waarde. Geschiedenis en heden worden op een bijzondere manier gecombineerd. Het is onze passie om de verzamelaar zo goed mogelijk te ondersteunen. Of u nu postzegels, munten, ansichtkaarten of medailles verzamelt, wij hebben alles wat u nodig heeft om zorgvuldig met uw verzameling om te kunnen gaan en deze netjes op te kunnen bergen. In onze ruime webshop treft u een zeer groot assortiment aan waar het hart van de verzamelaar sneller van gaat kloppen. U kunt er terecht voor postzegelalbums, muntalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers en benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EBD-bladen etc.

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten

Genieten van uw verzameling met een catalogus munten

Bent u in het bezit van een prachtige muntenverzameling en wilt u daar alles over te weten komen? Bij De Man - Werkendam kunt u terecht voor een uitgebreide collectie muntencatalogi. U vindt bij ons gegarandeerd de catalogus munten waar u naar op zoek bent. Wij bieden catalogi aan voor postzegels, munten en bankbiljetten van Michel, Yvert, Krause, N.V.P.H., N.V.M.H., Philex, Zonnebloem en diverse andere merken en landen. Hoe meer u over uw muntenverzameling te weten komt, hoe meer u ervan geniet. Met uw muntenverzameling en catalogus munten kunt u zich helemaal terugtrekken in uw eigen wereld. Verre oorden en lang vervlogen tijden gaan voor u leven. Wij nodigen u uit om in alle rust een kijkje te nemen bij ons ruime aanbod catalogi in onze webshop. Wat u ook verzamelt, de verzamelaar vindt bij ons alles voor zijn hobby. Wij hebben een groot aanbod van albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EDB-bladen etc. Met onze producten van hoge kwaliteit kunt u nog meer genieten van uw verzameling.

Thuis in de wereld van verzamelaars

De Man - Werkendam voelt zich in de wereld van verzamelaars als een vis in het water. Sinds wij in 1942 begonnen zijn met een groothandel in postzegels is ons assortiment enorm uitgebreid. Wij zijn uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van verzamelingen. U kunt dan ook met al uw vragen bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring kunt u van ons deskundig advies verwachten. Wij hebben als doel om de verzamelaar zoveel mogelijk te ondersteunen bij het uitoefenen van zijn hobby. In onze webshop kunt u dan ook werkelijk alles vinden wat u nodig heeft om uw verzameling netjes te kunnen bewaren en te onderhouden.

Verzending catalogus munten boven 50 euro gratis

Wij hebben vrijwel al onze producten op voorraad zodat wij snel kunnen leveren. Als u voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst dan verzenden wij deze gratis. De Man - Werkendam is producent van het merk Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Daarnaast zijn wij importeur van het merk Lindner, Kobra en Philex en zijn wij leverancier van Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubk. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en van meerwaarde voor uw verzameling. Leer uw muntenverzameling nog beter kennen met een catalogus munten van De Man - Werkendam!