Catalogus penningen

Catalogus penningen kopen

Bent u op zoek naar catalogus penningen? Bent u een fanatieke penning verzamelaar en wilt u uw collectie verder uitbreiden? De Man - Werkendam biedt u een ruime collectie aan verschillende catalogus penningen voor de echte verzamelaar. In de loop der jaren verzamelt u de mooiste penningen en wij kunnen het ons goed voorstellen dat uw catalogus een keer volraakt. Bij De Man - Werkendam kunt u verschillende catalogus penningen bestellen, maar ook bent u bij ons op het juiste adres voor het uitbreiden van uw collectie door middel van insteekboekjes. Neemt u gauw een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele catalogi die wij u aanbieden.

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten

Online catalogus penningen bestellen

U kunt bij De Man - Werkendam gemakkelijk uw producten online bestellen. Via onze online webwinkel bieden wij u een ruim aanbod aan verschillende soorten catalogi voor uw verzameling. In de loop der jaren hebben wij ons brede assortiment steeds verder uit kunnen breiden. Verzamelaars kunnen hun hart ophalen in onze uitgebreide webshop. Bent u op zoek naar een catalogus voor uw penningen? De Man - Werkendam biedt u verschillende soorten catalogi aan. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor albums, muntalbums, postzegelalbums, voordruk albums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen. U kunt gemakkelijk uw producten online bij ons bestellen. 

De Man - Werkendam, sinds 1942 het adres voor uw catalogus penningen!

Op zoek naar catalogus penningen? De Man - Werkendam is in 1942 opgericht in Dordrecht. In de loop der jaren hebben wij onze groothandel in postzegels steeds verder uitgebreid. In de afgelopen jaren hebben wij vele producten, zoals postzegels, penningen, koffers en andere benodigdheden voor het verzamelen van prachtige exemplaren toegevoegd aan onze collectie. In 1995 heeft De Man - Werkendam het merk Hartberger overgenomen en is de productie van de munthouders naar Werkendam verhuisd. Hartberger is importeur en producent van de verzamel mapjes. Bij De Man - Werkendam vindt u alles voor de echte verzamelaar! De Man - Werkendam is producent van Hartberger, Mandor, Unie én importeur van Lindner en Kobra. Daarnaast zijn wij ook en leverancier van Michel en Hawid. 

Meer informatie over catalogus penningen?

Wilt u meer weten over onze catalogus penningen? Of heeft u vragen over het online bestellen van uw producten en het uitbreiden van uw verzameling? Voor al uw vragen kunt u ons per e-mail en telefonisch bereiken. Wij staan u graag te woord. Bij De Man - Werkendam zijn de verzendkosten bij een bestelling boven de 50 euro helemaal gratis.

ContactVragen

Wij helpen je graag, en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.


Email

Per via ons CONTACT FORMULIER of een email naar mailto:info@hartberger.nl


Telefoon

Per telefoon naar +31(0)183 502166


Openingstijden kantoor

Maandag t/m donderdag van 8.00 -16.30 uur
Vrijdag 8.00- 14.00 uur


SpaarpuntenInloggen

U dient een account te hebben en ingelogd tezijn als u punten wilt sparen


Kopen

Bij alle artikelen van HARTBERGER, LINDNER, KOBRA, MANDOR, EUROSYSTEEM, UNIE ontvangt u punten.


Sparen

Hier vindt u alle info over de Spaarpunten.


Korting

Gespaarde punten inwisselen voor korting.
Dit kunt u doen in uw Winkelwagen, Zie voorbeeld hieronder:

Spaarpunten inwisselen

VerzendkostenWij berekenen de volgende verzendkosten:

NEDERLAND:
Tot orders van € 50,00 betaalt u € 4,95 aan kosten, vanaf € 50,00 betaalt u geen verzendkosten.

BELGIË:
Tot orders van € 75,00 betaalt u € 6,95 aan kosten, vanaf € 75,00 betaalt u geen verzendkosten.

Verzending naar andere (EU) landen kunt u hier vinden.