Catalogus postzegels

Catalogus postzegels online kopen

Lindner postzegelinsteekalbumsHier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Catalogus postzegels assortiment

Bent u op zoek naar een catalogus postzegels? Heeft u een grote verzameling postzegels of wilt u graag beginnen met verzamelen? Voor alle verzamelaars hebben wij een catalogus postzegels op maat. U heeft een waardevolle hobby die netjes bewaard moet blijven. Wij willen graag de geschiedenis en het heden op een bijzondere manier combineren. Het maakt voor ons niet uit of uw collectie waardevast is, in waarde stijgt of alleen een emotionele waarde heeft. Voor iedere collectie hebben wij een unieke catalogus postzegels. Bent u op zoek naar een specifieke postzegel? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken samen naar de ontbrekende postzegel.

Verschillende catalogus postzegels

Op zoek naar een catalogus postzegels? Wij hebben verschillende catalogi op voorraad. Wij hebben onder andere witte insteekalbums met pergamijn stroken en dubbele pergamijn schutbladen. Deze zijn ook in het zwart verkrijgbaar met glasheldere stroken. Verder hebben wij insteekkaarten van zuurvrij karton met glasheldere, weekmaker vrije stroken in de maten A6, A5 en A4 met 3, 5 en 10 stroken inclusief flap. Wij hebben een ruim assortiment en het kan lastig zijn om een keuze te maken. Wij verkopen niet alleen catalogus postzegels maar u kunt bij ons ook terecht voor verschillende accessoires. Zo hebben wij verschillende soorten lijm en snij-apparaten om de postzegels op maat te maken.

Catalogus postzegels van Hartberger

Wij delen dezelfde passie als u: postzegels verzamelen! Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een passende catalogus te hebben voor een verzameling. Of u nu met een verzameling wilt beginnen of deze wilt uitbreiden, u kunt zowel voor een startersalbum als insteekhoezen bij ons terecht. Ook als u specifiek op zoek bent naar een bepaalde catalogus voor uw postzegel kunnen wij u helpen. Ons vakkundig personeel kijkt graag met u mee om een geschikte catalogus te vinden. Mochten wij deze catalogus zelf niet hebben dan zoeken wij samen met u naar de catalogi op maat. Daarna bestellen wij deze en u kunt u uw catalogus bij ons op komen halen.

Over Hartberger

In 1942 is Hartberger ontstaan in Dordrecht. Wij zijn gestart als groothandel in postzegels en enkele jaren later zijn wij de productie van insteekalbums erbij gaan doen. Dit groeide zo hard dat wij naar Werkendam zijn verhuisd. Daarnaast zijn wij banden en bladen gaan produceren en zo groeien wij jaarlijks verder door. Wij zijn de specialist in de regio en ver daarbuiten. Heeft u een vraag over postzegels of catalogi? Wij hebben deskundige vakmensen in dienst die u graag willen helpen.