Catalogus postzegels

Catalogus postzegels online kopen

Lindner postzegelinsteekalbumsHier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Catalogus postzegels nodig?

Bent u op zoek naar een catalogus postzegels? Is uw huidige catalogus postzegels aan vervanging toe of is uw verzameling zo groot geworden dat u nieuwe catalogus postzegels nodig heeft om uw postzegels op een nette manier op te bergen? Wij heten u van harte welkom bij De Man - Werkendam. Wij bieden u graag ons grote assortiment aan van verschillende soorten en maten catalogi voor uw unieke postzegel verzameling. U bent bij ons aan het juiste adres voor een ruim een diverse aanbod. Ook voor uw muntencollectie bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs bij één van onze dealers of neem een kijkje op onze website. Wij bieden u een gebruiksvriendelijke webwinkel aan waar u gemakkelijk en snel uw gewenste catalogus postzegels kunt bestellen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Al sinds 1942 de catalogus postzegels specialist

Op zoek naar een catalogus postzegels? De Man - Werkendam is een begrip in de regio en ver daarbuiten. In de loop van de jaren hebben vele verzamelaars de weg naar ons weten te vinden en zo hebben wij ons naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden. Voor catalogi voor postzegels en munten bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u uw gewenste catalogus postzegels. Als fanatieke verzamelaar wilt u graag uw verzameling op de juiste manier netjes opbergen. Bij De Man - Werkendam begrijpen wij dat als geen ander. De Man - Werkendam biedt u verschillende producten aan van Mandor, Unie en Kobra. Daarnaast is Hartberger importeur en producent van de mapjes. Als producent van Hartberger, Mandor, Unie en importeur van Lindner en Kobra en leverancier van Michel, Hawid en diverse andere merken vindt u als verzamelaar in onze webwinkel alles voor uw hobby. In onze webshop vindt u alles waar de echte munten- en postzegelverzamelaar heel blij van wordt. Wij bieden u een groot assortiment aan van albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen. De Man - Werkendam is al sinds 1942 een bekende speler op de markt van verzamelaars. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. 

Online catalogus postzegels bestellen

Op onze gebruiksvriendelijke website vindt u een ruim overzicht van onze aangeboden producten. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en u kunt gemakkelijk en snel uw bestelling plaatsen. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan wij direct voor u aan de slag. Heeft u een bestelling van boven de 50 euro? Dan verzenden wij deze helemaal gratis.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren