DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Catalogus postzegels

16 producten
Sorteer op
€  34,95
€  34,90
€  69,80
€  68,00
€  64,00
€  69,80
€  69,80
€  69,90
€  69,80
€  49,00
€  69,80
€  69,80
€  69,80
€  49,90
€  89,00
€  44,90

Catalogus postzegels online kopen

Lindner postzegelinsteekalbumsHier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Catalogus postzegels nodig?

Heeft u een mooie postzegelverzameling en wilt u er alles over weten? Bij De Man - Werkendam vindt u een uitgebreide collectie catalogi waar u gegarandeerd de catalogus postzegels vindt die aansluit bij uw verzameling. In onze uitgebreide webshop vindt u de snel de catalogus postzegels die u interessant vindt. De Man - Werkendam biedt catalogi aan voor postzegels munten en bankbiljetten van Michel, Yvert, Krause, N.V.P.H., N.V.M.H., Philex, Zonnebloem en diverse andere merken en landen. Wij begrijpen dat u alle beschikbare informatie over uw verzameling postzegels wilt lezen en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Verzamelt u postzegels uit bepaalde landen of over een bepaald thema? Bij De Man - Werkendam kunt u door een duidelijke selectie in onze webshop snel de catalogus vinden die u zoekt. Wij nodigen u uit om op uw gemak rond te kijken bij ons ruime aanbod waar het hart van de verzamelaar beslist sneller van gaat kloppen. Naast de diverse catalogi met allerlei interessante informatie over uw verzameling kunt u bij ons ook terecht voor fraaie insteekalbums, systeembladen en diverse andere accessoires zoals pincetten en loepen.

De specialist voor uw catalogus postzegels

De Man - Werkendam is al vanaf 1942 helemaal thuis in de wereld van verzamelaars. Wij zijn gestart als een groothandel in postzegels en wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een autoriteit als het gaat om verzamelingen van munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EDB-bladen en nog meer. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke verzamelaar deskundig advies geven. De Man - Werkendam is producent van het merk Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie, is importeur van Lindner, Kobra en Philex en is leverancier van Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubeck.

Vragen over catalogus postzegels?

Als u vragen heeft over de catalogus postzegels dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig adviseren. Het is onze missie om de verzamelaar zo goed mogelijk te ondersteunen bij het uitoefenen van uw hobby. Met de juiste materialen en een catalogus met boeiende informatie over uw postzegelverzameling zult u nog meer genieten van uw verzameling. U waant zich even in een andere wereld waar u helemaal in opgaat. Als u voor meer dan 50 euro bestelt dan verzenden wij uw bestelling gratis. U heeft gekozen voor een bijzondere hobby met een hoge culturele waarde en bij De Man - Werkendam vindt u hiervoor alles wat u nodig heeft!