Catalogus voor postzegels

Catalogus voor postzegels online kopen

Lindner postzegelinsteekalbumsHier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Catalogus voor postzegels bestellen

Bent u op zoek naar een catalogus voor postzegels? Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede catalogus voor postzegels is. Uw bijzondere en unieke collectie moet aan iedereen getoond kunnen worden zonder dat de postzegels beschadigd raken. Wij hebben zowel een postzegel catalogus voor beginnende verzamelaars als voor een uitbreiding op een bestaande collectie. Bij De Man - Werkendam bent u aan het juiste adres voor een goede catalogus voor postzegels. Wij verzekeren u dat u bij ons producten van goede kwaliteit koopt bij en wij leveren heel snel. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Wij helpen u graag om een catalogus op maat te zoeken of de ontbrekende postzegel te vinden.

Divers aanbod catalogus voor postzegels

Wij hebben een ruim en divers aanbod aan postzegels, munten en accessoires. Jaarlijks breiden wij uit en kunt u weer nieuwe producten bij ons in de winkel of in onze online webwinkel vinden. Bent u op zoek naar een specifiek product en kunt u het artikel niet in ons assortiment vinden? Wij gaan samen met u op zoek naar het artikel dat u zo graag wilt hebben. Wij regelen dat het product bij ons in de winkel bezorgd wordt of bij u thuis. Bij een bestelling boven de 50 euro is de verzending gratis en hoeft u niet naar Werkendam te rijden. 

Waarom een catalogus voor postzegels?

Misschien vraagt u zich af waarom een catalogus voor postzegels noodzakelijk is. Dat is eenvoudig. Als u niet goed voor de postzegels zorgt, worden ze vuil, kunnen ze nat worden en andere nare ongelukjes krijgen. Misschien heeft u in de afgelopen jaren veel verzameld en weet u eigenlijk niet meer welke postzegels u nu wel of niet heeft. Zonder catalogus ligt alles door elkaar. Een catalogus schept orde en duidelijkheid en geeft u inzicht in de postzegels die u nog mist. Nog een voordeel van een catalogus voor postzegels is dat de postzegels langer intact en mooi blijven. U kunt uw catalogus overal mee naartoe nemen zonder dat uw postzegels eruit kunnen vallen. Wilt u later nog meer verzamelen? Dan kunt u uw collectie aanvullen met insteekhoezen, zodat u niet een nieuwe catalogus hoeft te kopen.

Meer weten over de producten van De Man - Werkendam?

Naast een catalogus voor postzegels bent u bij ons ook aan het juiste adres voor insteekboeken, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, muntenboxen en koffers. Heeft u vragen over bepaalde producten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag.