DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Catalogus voor postzegels

11 producten
Sorteer op
€  34,95
€  34,90
€  69,80
€  68,00
€  64,00
€  69,80
€  69,90
€  69,80
€  69,80
€  69,80
€  44,90

Catalogus voor postzegels online kopen

Hier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Catalogus voor postzegels nodig?

Bent u een enthousiaste verzamelaar van postzegels en bent u op zoek naar zoveel mogelijk informatie over uw verzameling? Voor een catalogus voor postzegels die past bij uw verzameling bent u bij De Man - Werkendam aan het juiste adres. Wij bieden in onze webshop een uitgebreide collectie catalogi aan waar gegarandeerd de catalogus voor postzegels bij zit die u zoekt. Met de juiste catalogus voor postzegels zult u vele aangename uurtjes door kunnen brengen. De Man - Werkendam heeft werkelijk alles waar het hart van de verzamelaar sneller van gaat kloppen. Wij bieden catalogi aan voor postzegels, munten en bankbiljetten van Michel, Yvert, Krause, N.V.P.H., N.V.M.H., Philex, Zonnebloem en nog verschillende andere merken en landen. Voor gedetailleerde informatie over uw postzegelverzameling is een catalogus voor postzegels onmisbaar. U kunt in onze webshop snel de catalogus vinden die u zoekt. Verzamelt u postzegels uit een bepaald jaar, land of over een bepaald thema? Door de duidelijke selectie bent u snel waar u wezen wilt. Bekijk in alle rust ons ruime aanbod en wellicht vindt u naast de catalogi nog andere accessoires die u goed kunt gebruiken.

Jarenlange ervaring met catalogus voor postzegels

In de wereld van verzamelaars voelen wij ons helemaal thuis. Al sinds 1942 zijn wij actief om verzamelaars bij het uitoefenen van hun hobby te ondersteunen. De Man - Werkendam is gestart als een groothandel in postzegels en sinds die tijd heeft ons aanbod een enorme vlucht genomen. Tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EDB-bladen enz. Alles wat u nodig heeft voor uw verzameling vindt u bij De Man - Werkendam!

Vragen over catalogus voor postzegels?

De Man - Werkendam is producent van de merken Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Daarnaast importeren wij de merken Lindner, Kobra en Philex. Tevens zijn wij leverancier van Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubeck. Als u vragen heeft over uw catalogus voor postzegels dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt van ons deskundig advies verwachten. Met vrijwel alle producten op voorraad kunnen wij snel leveren. Als u voor meer dan 50 euro bestelt dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Uw bijzondere hobby met hoge culturele waarde verdient de beste materialen. Bij De Man - Werkendam vindt u alles wat u nodig heeft zodat u nog meer kunt genieten van uw verzameling.