DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Coin album

Coin album nodig?

Heeft u een mooie muntenverzameling en heeft u een coin album nodig? Bij De Man - Werkendam kunt u terecht voor een mooie coin album van bekende merken zoals Hartberger en Lindner. U heeft een ruime keus om uw munten netjes op te bergen. Er zijn de complete muntalbums maar wij hebben ook zelfklevende munthouders, munthouders om te nieten, banden, bladen en speciale voordrukalbums voor munten van Beatrix, Juliana, Wilhelmina, Willem I, II e III, coincards etc. Alles wat nodig is om uw verzameling goed te bewaren en om er optimaal van te kunnen genieten vindt u bij De Man - Werkendam! Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat verzamelaars nodig hebben. Al in 1942 zijn wij gestart met een groothandel in postzegels. Sinds die tijd is ons aanbod sterk uitgebreid. Nu kan elke verzamelaar van postzegels, munten, ansichtkaarten, medailles of bankbiljetten bij ons terecht voor passende opbergmogelijkheden en allerlei accessoires. Wij zijn producent van het merk Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Wij importeren de merken Lindner, Kobra en Philex en zijn leverancier van Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubeck.

... Lees meer
9 producten
Sorteer op
€  33,95
€  9,95
Special Price €  31,50 Regular Price €  37,25
Special Price €  37,50 Regular Price €  43,70
Special Price €  26,50 Regular Price €  30,25
€  4,75
€  120,00
Special Price €  36,50 Regular Price €  42,50
Special Price €  31,50 Regular Price €  37,25

Coin album van Hartberger

Als u munten verzamelt dan wilt u uw collectie natuurlijk netjes opbergen. In een coin album van De Man - Werkendam kunt u al uw munten veilig en overzichtelijk bewaren. In een zelfklevende munthouder wordt elke munt van de buitenlucht afgesloten. Dit voorkomt corrosie en andere aanslag. Zo kunt u optimaal genieten van uw verzameling. Een coin album bestaat uit muntbladen met munthouders. Ook voor muntbladen, munthouders en nog veel meer bent u bij De Man - Werkendam aan het juiste adres. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw verzameling te onderhouden en te bewaren. Elke verzamelaar van munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC-enveloppen, EDB-bladen etc. kan bij ons zijn hart ophalen. U heeft als verzamelaar gekozen voor een bijzondere hobby en wij begrijpen dat u uw verzameling belangrijk is en dat u er heel zorgvuldig mee om wilt gaan. Munten nemen u mee op reis naar andere werelden en andere tijden. U zult nog meer van uw verzameling genieten als deze netjes is opgeborgen in een mooi coin album. U kunt uw muntenverzameling zo vaak bekijken als u maar wilt zonder dat u bang hoeft te zijn voor beschadiging.

   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten

Coin album van Hartberger en Lindner

Wij bieden muntenalbums aan van de bekende merken Hartberger en Lindner. De Man - Werkendam is producent van Hartberger, Mandor en Unie en importeur van Lindner en Kobra. Ook zijn wij leverancier van Michel, Hawid en diverse andere merken. In onze webshop vindt de verzamelaar werkelijk alles voor zijn hobby. Wij hebben een groot assortiment muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, catalogi en allerlei handige accessoires. Kijk eens op uw gemak rond in onze webshop en u zult verrast zijn door ons gevarieerde aanbod. De Man - Werkendam is helemaal thuis in de wereld van verzamelaars. Al in 1942 zijn wij gestart met een groothandel in postzegels. Sinds die tijd heeft ons bedrijf een enorme vlucht genomen en is het een waar eldorado voor de verzamelaar.

Snelle levering van uw coin album

Omdat wij vrijwel alle producten op voorraad hebben, kunt u rekenen op een snelle levering. Als u voor meer dan 50 euro (NL) bestelt dan verzenden wij deze gratis. Als u nog vragen of opmerkingen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig advies geven. Geniet optimaal van uw muntenverzameling met een fraai coin album van De Man - Werkendam! U heeft een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen.

Voor meer info ga naar onze Home page