Coin albums

Coin albums nodig?

Op zoek naar een coin albums specialist? Wilt u uw muntenverzameling goed beschermen en bent u op zoek naar een mooi opbergsysteem? Dan zijn de coin albums van De Man - Werkendam precies wat u zoekt. In onze webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hobby. U heeft een ruime keuze om uw munten netjes op te bergen. U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten coin albums. Wij hebben complete albums, zelfklevende munthouders, munthouders om te nieten, banden, bladen en speciale voordrukalbums voor munten van Beatrix, Juliana, Wilhelmina, Willem I, II en III, coincards etc. De Man - Werkendam startte al in 1942 met een groothandel in postzegels zodat wij jarenlange ervaring hebben met de wereld van verzamelaars. Sinds de begintijd is ons assortiment enorm uitgebreid en nog steeds voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment waar uw hart sneller van gaat kloppen. Elke verzamelaar van postzegels, munten, ansichtkaarten, medailles, speelkaarten, champagne kroonkurken of bankbiljetten kan bij ons terecht voor passende opbergmogelijkheden en voor allerlei artikelen die u kunt gebruiken voor uw hobby. De Man - Werkendam is producent van het merk Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Wij importeren de merken Lindner, Kobra, en Philex en zijn leverancier van Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubeck.

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten

Coin albums van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar coin albums? Bent u op zoek naar een manier om uw munten veilig en netjes in op te bergen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Hartberger, de Man - Werkendam. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende coin albums die zeer geschikt zijn voor uw muntenverzameling. In onze webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hobby. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende coin albums. Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is dat u uw munten op een veilige manier kunt bewaren en mooi kunt presenteren. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze gebruiksvriendelijke website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel direct uw gewenste coin albums die aansluiten bij uw muntenverzameling. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Coin albums van De Man - Werkendam

Bij De Man - Werkendam kunt u terecht voor muntenalbums van bekende merken zoals Hartberger en Lindner. Alle producten van deze merken zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer geschikt voor uw muntenverzameling. Als muntenverzamelaar heeft u een bijzondere hobby die wij graag ondersteunen met onze artikelen. Wij bieden u complete albums, zelfklevende munthouders, munthouders om te nieten, banden, bladen en speciale voordrukalbums voor munten van Beatrix, Juliana, Wilhelmina, Willem I, II en III en coincards aan. Al sinds 1942 kunt u bij ons terecht voor postzegels. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en kunt u tegenwoordig ook bij ons terecht voor een ruim aanbod van albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen. 

Online coin albums bestellen

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij raden u aan om een kijkje te nemen op deze website. Wij bieden u een ruim aanbod aan en zorgen ervoor dat uw bestelling binnen zeer korte tijd om uw deurmat valt. De Man - Werkendam is producent van het merk Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Wij importeren de merken Lindner, Kobra, en Philex en zijn leverancier van Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubeck. Elke verzamelaar van postzegels, munten, ansichtkaarten, medailles, speelkaarten, champagne kroonkurken of bankbiljetten kan bij ons terecht voor passende opbergmogelijkheden en voor allerlei artikelen die u goed kunt gebruiken voor uw hobby.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ContactVragen

Wij helpen je graag, en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.


Email

Per via ons CONTACT FORMULIER of een email naar mailto:info@hartberger.nl


Telefoon

Per telefoon naar +31(0)183 502166


Openingstijden kantoor

Maandag t/m donderdag van 8.00 -16.30 uur
Vrijdag 8.00- 14.00 uur


SpaarpuntenInloggen

U dient een account te hebben en ingelogd tezijn als u punten wilt sparen


Kopen

Bij alle artikelen van HARTBERGER, LINDNER, KOBRA, MANDOR, EUROSYSTEEM, UNIE ontvangt u punten.


Sparen

Hier vindt u alle info over de Spaarpunten.


Korting

Gespaarde punten inwisselen voor korting.
Dit kunt u doen in uw Winkelwagen, Zie voorbeeld hieronder:

Spaarpunten inwisselen

VerzendkostenWij berekenen de volgende verzendkosten:

NEDERLAND:
Tot orders van € 50,00 betaalt u € 4,95 aan kosten, vanaf € 50,00 betaalt u geen verzendkosten.

BELGIË:
Tot orders van € 75,00 betaalt u € 6,95 aan kosten, vanaf € 75,00 betaalt u geen verzendkosten.

Verzending naar andere (EU) landen kunt u hier vinden.