DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Coin albums

Coin albums nodig?

Op zoek naar een coin albums specialist? Wilt u uw muntenverzameling goed beschermen en bent u op zoek naar een mooi opbergsysteem? Dan zijn de coin albums van De Man - Werkendam precies wat u zoekt. In onze webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hobby. U heeft een ruime keuze om uw munten netjes op te bergen. U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten coin albums. Wij hebben complete albums, zelfklevende munthouders, munthouders om te nieten, banden, bladen en speciale voordrukalbums voor munten van Beatrix, Juliana, Wilhelmina, Willem I, II en III, coincards etc. De Man - Werkendam startte al in 1942 met een groothandel in postzegels zodat wij jarenlange ervaring hebben met de wereld van verzamelaars. Sinds de begintijd is ons assortiment enorm uitgebreid en nog steeds voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment waar uw hart sneller van gaat kloppen. Elke verzamelaar van postzegels, munten, ansichtkaarten, medailles, speelkaarten, champagne kroonkurken of bankbiljetten kan bij ons terecht voor passende opbergmogelijkheden en voor allerlei artikelen die u kunt gebruiken voor uw hobby. De Man - Werkendam is producent van het merk Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Wij importeren de merken Lindner, Kobra, en Philex en zijn leverancier van Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubeck.

... Lees meer
6 producten
Sorteer op
Special Price €  31,50 Regular Price €  37,25
€  25,30
€  31,40
€  54,50
€  35,80
€  47,90

Coin albums voor uw muntenverzameling

Bent u een verwoed muntenverzamelaar dan wilt u uw munten natuurlijk netjes opbergen. Bij De Man - Werkendam kunt u terecht voor de mooist coin albums. Wij bieden een uitgebreid assortiment coin albums aan van de hoogste kwaliteit. De Man - Werkendam is de producent van de merken Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Ook zijn wij importeur van de merken Lindner, Kobra en Philex en leverancier van Michel. Hawid en diverse andere merken. U heeft een ruime keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren coin albums. Bent u een startende verzamelaar of wilt u uw verzameling uitbreiden? Wij bieden u complete albums aan met uitbreidingsmogelijkheden. Bent u op zoek naar een speciaal voordrukalbum voor munten? Wij nodigen u uit om op uw gemak in onze overzichtelijke webshop rond te kijken en uw keuze te maken. Als u niet goed weet welk coin album voor uw verzameling het meest geschikt is dan kunt u ons altijd om advies vragen. Wij hebben gegarandeerd het coin album dat bij u past. In coin albums zijn uw kostbare munten goed beschermd. Als muntenverzamelaar wilt u goed voor uw verzameling zorgen en deze veilig en netjes opbergen. Dat begrijpen wij als geen ander! In een luchtdichte munthouder die u in een insteekhoes in uw muntenalbum bewaart zijn uw munten goed beschermd!

   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten

Coin albums snel leverbaar

Als u bij ons uw bestelling plaatst dan kunnen wij snel leveren omdat wij vrijwel alle producten op voorraad hebben. U heeft gekozen voor een bijzondere hobby met een hoge culturele waarde. Wij begrijpen dat u zorgvuldig met uw verzameling om wilt gaan. De Man - Werkendam is al sinds 1942 thuis in de wereld van verzamelaars. In dat jaar zijn wij gestart met een groothandel in postzegels. Ons aanbod heeft sinds die tijd een gigantische vlucht genomen zoals u in onze webwinkel kunt zien. Wij hebben een groot aanbod van albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EDB-bladen etc.

Vragen over coin albums

Het is ons doel om de verzamelaar zo goed mogelijk te ondersteunen bij het uitoefenen van zijn hobby. Met een mooi opbergsysteem komt uw verzameling nog beter tot zijn recht. Ook bieden wij allerlei accessoires aan en producten voor onderhoud zodat u nog meer zult genieten van uw hobby. Kijk op uw gemak rond in onze webwinkel en laat u verrassen. Als u voor meer dan 50 euro bestelt dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.