Hartberger

Op zoek naar een Hartberger album? Bij ons vindt u het Hartberger album dat u zoekt! HARTBERGER® zelfklevende munthouders, munthouders om te nieten, bladen, banden, complete muntalbums en speciale voordrukalbums voor EURO-munten alle landen en speciale albums voor de 2€ herdenkingsmunten en 5€ en 10€ herdenkingsmunten van Nederland. Voordrukalbums voor munten van Beatrix, Juliana, Wilhelmina, Willem I, II en III, albums voor bankbiljetten, ansichtkaarten en aandelen. Telefoonkaartalbums en albums voor EDB's en FDC's. Tevens leverbaar bladen en albums voor coincards, ook voorgedrukt voor de Nederlandse coincards.

Er zijn ook startsets/beginsets (complete albums) voor de beginnende munt, bankbiljet, coincard en ansichtkaart verzamelaar met extra voordeel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 785

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 0 Euro Collection inhoud -16%
  2. Hartberger 2 Euro startset album -12%
    Hartberger 2 euro album - Aanbieding!
    Speciale prijs €  32,50 Normale prijs €  36,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 785

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ContactVragen

Wij helpen je graag, en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.


Email

Per via ons CONTACT FORMULIER of een email naar mailto:info@hartberger.nl


Telefoon

Per telefoon naar +31(0)183 502166


Openingstijden kantoor

Maandag t/m donderdag van 8.00 -16.30 uur
Vrijdag 8.00- 14.00 uur


SpaarpuntenInloggen

U dient een account te hebben en ingelogd tezijn als u punten wilt sparen


Kopen

Bij alle artikelen van HARTBERGER, LINDNER, KOBRA, MANDOR, EUROSYSTEEM, UNIE ontvangt u punten.


Sparen

Hier vindt u alle info over de Spaarpunten.


Korting

Gespaarde punten inwisselen voor korting.
Dit kunt u doen in uw Winkelwagen, Zie voorbeeld hieronder:

Spaarpunten inwisselen

VerzendkostenWij berekenen de volgende verzendkosten:

NEDERLAND:
Tot orders van € 50,00 betaalt u € 5,95 aan kosten, vanaf € 50,00 betaalt u geen verzendkosten.

BELGIË:
Tot orders van € 75,00 betaalt u € 7,95 aan kosten, vanaf € 75,00 betaalt u geen verzendkosten.

Verzending naar andere (EU) landen kunt u hier vinden.


Hartberger album nodig?

Bent u op zoek naar een Hartberger album? Een mooi Hartberger album voor uw waardevolle collectie? Elke verzamelaar wilt graag een prachtig album hebben. Wij hebben een ruim aanbod aan Hartberger albums. Van een startersalbum voor de beginnende verzamelaar tot insteekhoezen voor de verzamelaar die wilt uitbreiden met zijn verzamelcollectie. Ons deskundig vakpersoneel helpt u graag bij het vinden van de geschikte Hartberger album. Wij zorgen ervoor dat uw gespaarde muntencollectie werkelijk geshowd kan worden in één van onze mooie albums. Naast albums, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor muntalbums, postzegelalbums, voordruk albums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, en diverse benodigdheden. Daarnaast hebben wij catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen.  Wij weten zeker dat u bij ons slaagt voor uw Hartberger album.  

Hartberger album van De Man – Werkendam

De Man - Werkendam is al jarenlang een begrip in de regio. In 1942 is De Man - Werkendam ontstaan in Dordrecht en werd alle productie vanuit huis gedaan. Eind jaren 60 werd de vraag te groot en zijn wij naar Werkendam verhuisd. Tot op de dag van vandaag zijn wij hier gevestigd en is het ook niet meer mogelijk om alle productie vanuit huis te doen. Heeft u interesse gekregen om munten te gaan verzamelen of heeft u al een grote muntenverzameling waar u nog één onderdeel mist of wilt u de collectie gaan uitbreiden? De Man - Werkendam is hét adres voor uw verzameling. Wij helpen u om de juiste albums op maat te vinden of om uw collectie aan te vullen.  Naast dat een opbergmap er mooi uitziet, is het ook erg handig om mee te nemen. Bijvoorbeeld als u uw collectie wilt laten zien aan vrienden, familie of mede-verzamelaars.

Verschillende aanbiedingen

Wilt u graag starten met een muntenverzameling, maar vindt u het te duur om te beginnen? Wij hebben altijd aanbiedingen in onze webshop, waar u gebruik van kunt maken. De aanbiedingen veranderen ook maandelijks en zo kunt u eventueel rustig beginnen met sparen. Zo zijn de kosten in het begin een beetje verdeeld en kunt u dit wanneer u hier aan toe bent uitbreiden. Kijk snel op de website wat de aanbiedingen op dit moment zijn en profiteer hiervan. Naast dat u aanbiedingen ontvangt in onze webshop, spaart u ook automatisch mee met ons puntensysteem. Elke euro die u uitgeeft, is een punt in de webshop. Vanaf 40 punten, kunt u deze punten inleveren voor korting in de webshop.

Onze merken