DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Bladen

Van HARTBERGER® zijn de volgende bladen leverbaar:

- Bladen voor munthouder (GM- en LK-)
- Systeembladen voor ansichtkaarten, bankbiljetten enz. (S-)
- Bladen voor muntsets (MS-)
- Bladen voor coincards (GM8)
- Bladen voor overige verzamel gebieden, zoals champagne / kroon kurken, speldjes en pins

Alle HARTBERGER® GM-, MS- en S-bladen passen in alle HARTBERGER® GM-banden, en de LK-bladen in de LK-banden. Tevens vindt u hier bijpassende tussenbladen in verschillende kleuren.

Ook zijn er voordelige complete startsets leverbaar en deze kunt u hier vinden.

... Lees meer
Producten 1-24 van 43
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
€  11,95
€  110,00
€  16,95
€  160,00
€  16,95
€  16,95
€  16,95
€  12,50
€  8,00
€  4,95
€  0,35
€  6,50
€  1,50
€  6,50
€  6,50
€  6,50
€  8,75
€  8,75
€  8,75
€  8,75
€  8,75
€  8,75
€  8,75
€  8,75

Welkom bij Hartberger - Dé Specialist in Munthouders en Bladen

Bij Hartberger begrijpen we de waarde van uw collecties. Of u nu gepassioneerd bent over munten, bankbiljetten, ansichtkaarten of speelkaarten, wij bieden hoogwaardige bladen en munthouders die uw verzameling beschermen en presenteren op de best mogelijke manier.

Ontdek Onze Uitgebreide Collectie Bladen:

Bladen voor Zelfklevende en Niet Zelfklevende Munthouders:

Onze zelfklevende en niet zelfklevende munthouders zijn ontworpen om uw waardevolle munten veilig en stijlvol te presenteren. Onze Hartberger munthouderbladen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen, en bieden een duurzame bescherming tegen krassen en vingerafdrukken. Tevens kunt u uw munten verpakt in de munthouders geheel naar eigen wens presenteren.

Systeem Bladen van Hardfolie:

Onze systeembladen van hardfolie zijn vervaardigd met aandacht voor detail. Ze zijn zuur- en weekmakervrij, wat ervoor zorgt dat uw collectie in optimale staat blijft. Perfect voor het organiseren van bankbiljetten, ansichtkaarten, speelkaarten en meer.

Muntsetbladen:

Geef uw muntsets de aandacht die ze verdienen met onze speciaal ontworpen muntsetbladen. Elk blad is zorgvuldig ontwikkeld om de unieke kenmerken van uw muntsets te accentueren en te beschermen.

Bladen voor Coincards:

Voor liefhebbers van Coincards bieden we bladen die perfect passen bij deze speciale muntenverpakkingen. Onze bladen zijn ontworpen om de presentatie van uw Coincards te verbeteren en ze veilig te bewaren.

Waarom Kiezen voor Hartberger Bladen?

  • Hoogwaardige Materialen: Al onze bladen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen om duurzaamheid en bescherming te garanderen.

  • Zuur- en Weekmakervrij: Onze bladen voldoen aan de hoogste normen van archivalische kwaliteit, zodat uw collectie in optimale staat blijft.

  • Veilige Opbergoplossingen: Wij begrijpen de waarde van uw collecties en bieden bladen die bescherming bieden tegen stof, vocht en andere potentiële schade.

  • Breed Assortiment: Of u nu munten, bankbiljetten, ansichtkaarten of speelkaarten verzamelt, bij Hartberger vindt u bladen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Start Nu met het Beschermen en Presenteren van Uw Collectie!

Ontdek de wereld van hoogwaardige bladen en munthouders bij Hartberger. Geef uw verzameling de aandacht die ze verdient en kies voor de beste opbergoplossingen op de markt.

Bestel Nu en Bescherm Uw Collectie met Hartberger Bladen!

Hartberger - Uw Partner in het Beschermen en Presenteren van Waardevolle Collecties.