Euroalbums / Euro albums / Euro album


Op zoek naar een voorgedrukt euro album? Na vele jaren van voorbereiding is op 1 januari 2002 het moment gekomen, dat Europa, en met name de z.g. Euro-landen gebruik gaan maken van de Euro-biljetten en munten. Niet alleen heeft dit ingrijpende gevolgen voor ons betalingsverkeer, maar ook voor u als verzamelaar gaat een geheel nieuwe wereld open. Beperkte de muntverzamelaar zich in het verleden vaak tot het verzamelen van munten uit één land, nu wordt het verzamelen van munten uit 12 landen een “HOT ITEM”, mede door het feit, dat alle verschillende Euro’s uit alle 12 verschillende landen ook daadwerkelijk in alle 12 landen circuleren. De verkrijgbaarheid lijkt vereenvoudigd en nodigt uit tot het opsporen van voorlopig alle 96 (12 x 8 munten) verschillende Euro-munten per jaar. (Vanaf 2007 13 verschillende landen, vanaf 2008 15 verschillende landen, vanaf 2009 16 verschillende landen en vanaf 2011 17 verschillende landen). Bij ons vindt u het euro album dat u zoekt!
  Lees meer  

HARTBERGER® zou HARTBERGER® niet zijn, als hiervoor niet een speciaal voordrukalbum werd ontwikkeld. Omdat deze albums niet alleen in Nederland, maar vanaf nu in geheel Europa leverbaar zijn, zijn er meerdere opties leverbaar, met betrekking tot de indelingen.
Elk jaar verschijnt voor elk land een blad waarop de 8 verschillende Euro-munten zijn afgebeeld (1 Euro-cent t/m 2 Euro), enkele landen beginnen reeds in 1999. Deze bladen zijn ook los verkrijgbaar, zodat u elk land apart kunt verzamelen.

Bovenstaande albums zijn in 2 uitvoeringen leverbaar:

Daarnaast is ook apart leverbaar:

Van alle albums is de band GMS los verkrijgbaar, welke is voorzien van een rugvenster. De band wordt compleet geleverd met een kartonnen blad, waarop alle landen op kaartjes zijn afgebeeld. Deze kunnen naar behoefte worden uitgeknipt of gesneden, en in het rugvenster van de band worden geplaatst.

Er worden van verschillende landen ook speciale Herdenkings Euro-munten geslagen. Deze Euro’s zijn alleen een wettig betaalmiddel in het land van herkomst, en niet in de andere Euro-landen. Voor deze munten zijn blanco bladen verkrijgbaar met vakindeling GMI20R.

Wilt u alle letters/muntsteden van Duitsland sparen dan heeft u totaal 5 bladen nodig, op deze bladen kunt u aangeven welke letter u spaart op dit blad. In het S1 Euroalbum zit 1 blad van Duitsland. De extra bladen kunt u vinden bij inhouden en supplementen. Ook van Monaco, San Marino en Vaticaan zijn extra de bladen los verkrijgbaar, deze kunt u vinden bij inhouden en supplementen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 100

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 100

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ContactVragen

Wij helpen je graag, en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.


Email

Per via ons CONTACT FORMULIER of een email naar mailto:info@hartberger.nl


Telefoon

Per telefoon naar +31(0)183 502166


Openingstijden kantoor

Maandag t/m donderdag van 8.00 -16.30 uur
Vrijdag 8.00- 14.00 uur


SpaarpuntenInloggen

U dient een account te hebben en ingelogd tezijn als u punten wilt sparen


Kopen

Bij alle artikelen van HARTBERGER, LINDNER, KOBRA, MANDOR, EUROSYSTEEM, UNIE ontvangt u punten.


Sparen

Hier vindt u alle info over de Spaarpunten.


Korting

Gespaarde punten inwisselen voor korting.
Dit kunt u doen in uw Winkelwagen, Zie voorbeeld hieronder:

Spaarpunten inwisselen

VerzendkostenWij berekenen de volgende verzendkosten:

NEDERLAND:
Tot orders van € 50,00 betaalt u € 5,95 aan kosten, vanaf € 50,00 betaalt u geen verzendkosten.

BELGIË:
Tot orders van € 75,00 betaalt u € 7,95 aan kosten, vanaf € 75,00 betaalt u geen verzendkosten.

Verzending naar andere (EU) landen kunt u hier vinden.


Euro album online kopen

Bent u op zoek naar een euro album voor uw muntenverzameling? Wij hebben alles wat u nodig heeft om verder te gaan met uw verzameling. Al onze producten staan in onze webshop, heeft u deze al bekeken? Jaarlijks breiden wij ons aanbod uit, omdat wij met de ontwikkelingen in de muntenwereld meegaan. Wilt u graag uw euro album uitbreiden of een nieuw album starten? Wij hebben alles voor de beginnende verzamelaar tot de verzamelaar die nog op zoek is naar het laatste onderdeel! Bent u benieuwd wat wij allemaal in ons aanbod hebben en hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij geven u graag advies op maat! 

Euro album van De Man – Werkendam

De Man – Werkendam is het begrip in de regio als het gaat over muntenverzameling. Wij hebben een uitgebreide webshop waar alle artikelen te verkrijgen zijn. Bij het doen van online bestellingen, zijn wij begonnen met online bonuspunten sparen. Bij elke 1 euro dat u besteedt in de webshop, krijgt u een bonuspunt. Bij elke volgende bestelling kunt u de bonuspunten inleveren. Vanaf 40 bonuspunten kunt u ze inleveren en krijgt u dus 2,00 euro korting. U kunt ook besluiten om de punten op te sparen en op een later moment in te leveren. Bij het aanmaken van een account en wanneer u een productbeoordeling geeft, kunt u punten verdienen. Om te zien hoeveel punten u al heeft gespaard kunt u inloggen op de website en hier vindt u ook de historie van uw bonuspunten saldo. U verzamelt niet alleen maar tastbare munten, maar door ons puntensysteem, verzamelt u onbewust mooie kortingen.

Over ons

De Man-Werkendam zegt het eigenlijk al, wij zijn gevestigd in Werkendam. Maar in 1942 zijn wij begonnen in Dordrecht. Wij zijn begonnen als een groothandel op het gebied van postzegels dat zich al snel uitbreidde met de productie van insteekalbums. In 1995 hebben wij het merk Hartberger overgenomen en zijn wij verhuisd naar Werkendam. De productie werd zo groot dat het niet meer mogelijk was om vanuit huis te produceren. 10 jaar later is ook de productie van banden en bladen erbij gekomen en blijven wij groeien. Verkoop, opslag en distributie vindt ondertussen plaats vanuit ons pand in Werkendam, waar onze medewerkers u met raad en daad terzijde staan. Al onze producten zijn leverbaar via alle Nederlandse postzegel- en munthandelaren. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Onze merken