Insteekalbum

Insteekalbum online kopen

insteekalbumHier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Insteekalbum nodig?

Bent u op zoek naar een insteekalbum? Bent u op zoek naar een insteekalbum voor uw verzameling munten en/of postzegels? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Man - Werkendam. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten insteekalbums zodat u op een veilige en nette manier uw verzameling kunt opbergen. Wij begrijpen als geen ander dat u zuinig bent op uw verzameling munten en/of postzegels. Op deze website vindt u een duidelijk en overzichtelijk aanbod van onze insteekalbums die geschikt zijn voor uw verzameling. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze. Wij zien uw bestelling voor een insteekalbum voor uw postzegel- en/of muntenverzameling graag tegemoet.

Insteekalbum gemakkelijk online bestellen 

Bij De Man - Werkendam bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een insteekalbum. Is uw huidig insteekalbum aan vervanging toe of is er geen plaats meer in uw huidige insteekalbums? Op onze website vindt u ons ruime aanbod. In de afgelopen jaren heeft De Man - Werkendam veel naamsbekendheid opgebouwd en vele verzamelaars weten ons te vinden. De Man - Werkendam is importeur van Lindner en Kobra. Daarnaast zijn wij ook leverancier van Michel en Hawid. Wij werken samen met Hartberger die importeur en producent is van onze insteekmapjes. Wij bieden u een groot assortiment aan van diverse albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen. Al sinds 1942 kunnen alle verzamelaars bij ons terecht voor de juiste insteekalbums voor hun ruime collectie. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling plaatsen. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan wij direct voor u aan de slag. 

De Man - Werkendam uw insteekalbum specialist

Bent u benieuwd naar ons aanbod of heeft u vragen over de aangeboden producten die wij aanbieden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, denken graag met u mee en geven u advies. Heeft u een keuze kunnen maken en is uw bestelling groter dan 50 euro? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis. Voor een mooi insteekalbum bent u bij De Man - Werkendam aan het juiste adres!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ContactVragen

Wij helpen je graag, en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.


Email

Per via ons CONTACT FORMULIER of een email naar mailto:info@hartberger.nl


Telefoon

Per telefoon naar +31(0)183 502166


Openingstijden kantoor

Maandag t/m donderdag van 8.00 -16.30 uur
Vrijdag 8.00- 14.00 uur


SpaarpuntenInloggen

U dient een account te hebben en ingelogd tezijn als u punten wilt sparen


Kopen

Bij alle artikelen van HARTBERGER, LINDNER, KOBRA, MANDOR, EUROSYSTEEM, UNIE ontvangt u punten.


Sparen

Hier vindt u alle info over de Spaarpunten.


Korting

Gespaarde punten inwisselen voor korting.
Dit kunt u doen in uw Winkelwagen, Zie voorbeeld hieronder:

Spaarpunten inwisselen

VerzendkostenWij berekenen de volgende verzendkosten:

NEDERLAND:
Tot orders van € 50,00 betaalt u € 4,95 aan kosten, vanaf € 50,00 betaalt u geen verzendkosten.

BELGIË:
Tot orders van € 75,00 betaalt u € 6,95 aan kosten, vanaf € 75,00 betaalt u geen verzendkosten.

Verzending naar andere (EU) landen kunt u hier vinden.