Insteekalbum

Insteekalbum online kopen

insteekalbumHier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Insteekalbum nodig?

Bent u geïnteresseerd in een insteekalbum? Zoekt u een insteekalbum voor uw postzegelverzameling? U bent bij Hartberger De Man - Werkendam aan het juiste adres, want wij durven wel te stellen dat wij een van de grootste aanbieders van albums en insteekalbums zijn. Iedere verzamelaar kan voor zijn verzameling het geschikte album vinden, zoals munten albums, postzegel albums en insteekalbums voor postzegels. Een insteekalbum is een goede plek om uw postzegels netjes te bewaren. Ook kan een insteekalbum handig zijn om dubbele postzegels in op te bergen of om mee te nemen naar een ruilbeurs of een andere verzamelaar. Wij hebben ervaring sinds 1942 op het gebied van verzamelen! Zo vindt u bij ons naast de grote variatie op het gebied van de insteekalbum ook albums voor munten en postzegels, en ook voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers en benodigdheden. 

Insteekalbum van De Man Werkendam

U vindt bij Hartberger De Man - Werkendam verschillende soorten van het insteekalbum. Zo is er een insteekalbum met een midden scheiding, met cassette, met 32 bladen of meer en een insteekalbum met tussenstrook. De formaten en kleuren variëren en de foliestroken waarachter u de postzegels schuift kunnen mat of glashelder zijn. Neem vooral een kijkje in onze webshop, waar u nog meer voorbeelden kunt vinden van het insteekalbum. U vindt ongetwijfeld een insteekalbum wat bij u past. Ook voor alle toebehoren die u maar nodig hebt voor uw verzameling vindt u in onze webshop. Natuurlijk zijn ook catalogi voor postzegels bij Hartberger De Man - Werkendam verkrijgbaar, net als catalogi voor munten, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EDB-bladen en meer. Een serieuze verzamelaar heeft een catalogus nodig om op de hoogte te blijven over de postzegels, er meer informatie over te vinden en om bijvoorbeeld een waardebepaling te kunnen doen van de postzegels die in het insteekalbum opgeborgen zijn. Het insteekalbum van uw keuze is gemakkelijk rechtstreeks te bestellen in de webshop van Hartberger De Man - Werkendam. Wij verzenden uw bestelling vanaf 50 euro gratis en bovendien op de snelste manier. Mocht u per ongeluk het verkeerde insteekalbum hebben besteld, dan is retourneren eenvoudig. Hartberger De Man - Werkendam is producent van de bekende Hartberger mapjes en systemen en ook produceren wij Euro-Systeem, Mandor en Unie. Wij importeren de systemen van de merken Lindner, Kobra en Philex en leveren ook Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubek. Heeft u wellicht vragen? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord! 

Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ContactVragen

Wij helpen je graag, en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.


Email

Per via ons CONTACT FORMULIER of een email naar mailto:info@hartberger.nl


Telefoon

Per telefoon naar +31(0)183 502166


Openingstijden kantoor

Maandag t/m donderdag van 8.00 -16.30 uur
Vrijdag 8.00- 14.00 uur


SpaarpuntenInloggen

U dient een account te hebben en ingelogd tezijn als u punten wilt sparen


Kopen

Bij alle artikelen van HARTBERGER, LINDNER, KOBRA, MANDOR, EUROSYSTEEM, UNIE ontvangt u punten.


Sparen

Hier vindt u alle info over de Spaarpunten.


Korting

Gespaarde punten inwisselen voor korting.
Dit kunt u doen in uw Winkelwagen, Zie voorbeeld hieronder:

Spaarpunten inwisselen

VerzendkostenWij berekenen de volgende verzendkosten:

NEDERLAND:
Tot orders van € 50,00 betaalt u € 4,95 aan kosten, vanaf € 50,00 betaalt u geen verzendkosten.

BELGIË:
Tot orders van € 75,00 betaalt u € 6,95 aan kosten, vanaf € 75,00 betaalt u geen verzendkosten.

Verzending naar andere (EU) landen kunt u hier vinden.