DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Insteekboek

22 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
€  14,95
€  18,20
€  16,50
€  25,30
€  37,90
€  39,90
€  54,90
€  46,80
€  48,90
€  26,90
€  41,30
€  42,30
€  57,00
€  20,90
€  50,00
€  47,90
€  52,30
€  56,00
€  59,90
€  54,50
€  17,60
€  25,30

Insteekboek online kopen

Lindner postzegelinsteekalbumsHier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Insteekboek online kopen bij Hartberger

Bent u op zoek naar een insteekboek voor uw munten of voor uw postzegelverzameling? Bij De Man - Werkendam bent u aan het juiste adres voor al uw benodigdheden voor uw verzameling! Een insteekboek van De Man - Werkendam zorgt voor een fijne en goede opbergmogelijkheid. Doordat u gebruik maakt van de insteekboeken van De Man - Werkendam zorgt u ervoor dat uw verzameling munten en / of postzegels lang intact blijft. Door uw verzameling een stukje bescherming te geven door middel van een insteekboek is de kans zeer aanwezig dat uw verzameling langer mee gaat. In onze webwinkel bieden wij u een overzicht aan van onze insteekboeken. Neemt u gerust een kijkje. 

Insteekboek voor munten en postzegels

In onze webwinkel bieden wij u verschillende soorten en maten aan van insteekboeken voor uw munten en / of postzegelverzameling. Door gebruik te maken van een insteekboek zorgt u ervoor dat uw verzameling netjes bij elkaar blijft. Ook beschermt u uw verzameling tegen ongelukjes, zoals water of andere viezigheid. Het zou erg zonde zijn als uw verzameling door één of andere reden niet meer mooi zou zijn. Wij raden het u aan om insteekboeken en insteekhoezen van De Man - Werkendam te bestellen. Heeft u al een insteekboek maar raakt uw boek voller en voller? Dan kunt u bij ons ook insteekhoezen kopen. Zo kunt u nog meer postzegels of munten verzamelen.

Online insteekboek bestellen

Via onze webwinkel bieden wij u een overzicht aan van al onze producten. Daarnaast heeft u een ruime keuze in verschillende merken en soorten. Neemt u op uw gemakje een kijkje in onze webwinkel. Laat u verrassen door de vele producten die wij u aanbieden. Indien gewenst willen wij u graag adviseren in uw keuze. In onze webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten aanklikken en in uw winkelmandje plaatsen. Daarna kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling betalen. Bestelt u voor meer dan 50 euro? Dan rekenen wij geen verzendkosten! 

Over De Man - Werkendam

Sinds 1942 is De Man - Werkendam een grote naam in de postzegel en muntenverzamelingswereld. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw producten die u nodig heeft voor uw bijzondere munten en postzegel verzameling. De Man - Werkendam is opgericht in Dordrecht en is in de loop der jaren verhuisd naar Werkendam. U kunt online uw producten bij ons bestellen, maar u kunt onze producten ook in verschillende winkels verkrijgen. Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden.