Lindner

Lindner folder

Als verzamelaar van postzegels, munten, medailles of bankbiljetten heeft u gekozen voor een hobby met een waardevolle achtergrond. Een achtergrond welke wordt gekenmerkt door een monetair systeem of een idealisme, maar altijd met een hoge culturele waarde. Hierbij combineert u geschiedenis en heden op een bijzondere manier. Wij hebben ons ten doel gesteld, om uw wensen in bovenstaande zo goed mogelijk te ondersteunen. Of uw verzamelobjecten waardevast zijn of in waarde sterk stijgen, of alleen een emotionele waarde vertegenwoordigen; bij LINDNER vindt u de passende opbergsystemen of andere accessoires voor elke hobby. 

U vindt alle LINDNER artikelen in deze webshop gemakkelijk via het menu, de snelzoekfunctie, de uitgebreide zoekfunctie en natuurlijk in de online LINDNER folder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 3251

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 3251

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten van Lindner

Bent u op zoek naar producten van Lindner? Bent u op zoek naar een multifunctioneel vergrootglas of naar een insteekalbum voor uw verzameling munten of postzegels? Bij De Man - Werkendam vindt u alle producten van Lindner die u zich als verzamelaar maar kunt wensen. Als verzamelaar van postzegels, munten, medailles of bankbiljetten heeft u echt een prachtige hobby. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u zo enthousiast bent geworden dat uw verzameling zich steeds verder heeft uitgebreid. Lindner biedt u de mogelijkheid aan om passende opbergsystemen en accessoires aan te schaffen voor uw verzameling. Bent u op zoek naar producten van het prachtige merk Lindner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website kunt u gemakkelijk en snel uw Lindner producten bestellen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Online webwinkel voor Lindner

Als u op zoek bent naar een professionele webwinkel van de producten van Lindner bent u bij De Man - Werkendam aan het juiste adres. Wij bieden u een gebruiksvriendelijke webwinkel aan waar u gemakkelijk uw gewenste Lindner producten kunt bestellen. In de loop van de jaren hebben wij ons Lindner assortiment steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunt u tegenwoordig uw hart ophalen aan prachtige producten voor uw verzameling. Wij bieden u een groot aanbod aan van albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen. Heeft u een keuze kunnen maken en is uw bestelling groter dan 50 euro? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis. Bent u benieuwd of de door u gewenste producten in ons brede assortiment aanwezig zijn? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Laat u verrassen door de vele producten die wij aanbieden.

Hartberger.nl, uw Lindner webshop

Bij De Man - Werkendam bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke webwinkel. Al sinds 1942 kunt u bij ons terecht voor unieke en prachtige Lindner producten. De Man - Werkendam biedt u verschillende producten en merken aan. Hartberger is namelijk de importeur en producent van deze mapjes. De Man - Werkendam is als producent van Hartberger, Mandor, Unie en importeur van Lindner en Kobra de leverancier die u zoekt. Daarnaast zijn wij ook de leverancier van Michel en Hawid. In onze webwinkel treft u nog diverse andere productenaan. U bent bij ons aan het juiste adres als u een echte verzamelaar bent.