Lindner

Lindner folder

Als verzamelaar van postzegels, munten, medailles of bankbiljetten heeft u gekozen voor een hobby met een waardevolle achtergrond. Een achtergrond welke wordt gekenmerkt door een monetair systeem of een idealisme, maar altijd met een hoge culturele waarde. Hierbij combineert u geschiedenis en heden op een bijzondere manier. Wij hebben ons ten doel gesteld, om uw wensen in bovenstaande zo goed mogelijk te ondersteunen. Of uw verzamelobjecten waardevast zijn of in waarde sterk stijgen, of alleen een emotionele waarde vertegenwoordigen; bij LINDNER vindt u de passende opbergsystemen of andere accessoires voor elke hobby. 

U vindt alle LINDNER artikelen in deze webshop gemakkelijk via het menu, de snelzoekfunctie, de uitgebreide zoekfunctie en natuurlijk in de online LINDNER folder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 3249

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 3249

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontdek Lindner bij Hartberger.nl!

Bent u op zoek naar producten van het prachtige merk Lindner? Bent u op zoek naar een webwinkel waar u alle producten van Lindner in één keer kunt bestellen? Zoek dan niet verder! Bij De Man - Werkendam bent u van harte welkom voor de bestelling van uw producten. In de loop van de jaren hebben wij ons brede assortiment steeds verder uit kunnen breiden. Daarom kunt u tegenwoordig uw hart ophalen aan de vele prachtige producten van Lindner. Wij bieden u alles aan waar het hart van de echte verzamelaar sneller van gaat kloppen; van diverse albums tot aan insteek mappen. U bent bij De Man - Werkendam aan het juiste adres als u op zoek bent naar producten om uw verzameling steeds verder uit te breiden. Bent u benieuwd of wij de door u gewenste producten in ons brede assortiment hebben? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Laat u verrassen door de vele producten die wij aanbieden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

De Man - Werkendam, uw Lindner webshop

Bij De Man - Werkendam bent u aan het juiste adres als u van een overzichtelijke webwinkel houdt. Ook voor uw gewenste Lindner producten bent u bij ons aan het juiste adres. De Man - Werkendam is producent van Hartberger, Mandor, Unie en importeur van Lindner en Kobra. Wij zijn leverancier van Michel en Hawid. Ook treft u in onze webwinkel nog vele andere merken aan. U vindt bij ons alles wat een echte verzamelaar nodig heeft voor zijn of haar hobby. Wij bieden u een groot assortiment aan van albums, muntalbums, postzegelalbums, voordruk albums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en  EDB-bladen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn.

Online webwinkel voor Lindner

De Man - Werkendam is al sinds 1942 een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten weten onze webwinkel te vinden en bestellen geregeld de mooiste producten. Voor de uitbreiding van uw postzegel- en muntenverzameling bent u bij De Man - Werkendam aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk uw bestelling in het winkelmandje plaatsen. U betaalt veilig en snel via iDeal en binnen korte tijd heeft u uw bestelde producten in huis. Bestelt u voor meer dan 50 euro? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis! Speur eens rond in onze webwinkel en laat u verrassen door alle prachtige producten die u daar aantreft. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!