Michel albums

Michel albums bij Hartberger De Man - Werkendam

Bent u op zoek naar Michel albums? Bent u een verzamelaar van munten en postzegels en daarom geïnteresseerd in Michel albums? Voor een ruim aanbod van Michel albums bent u bij Hartberger De Man - Werkendam aan het juiste adres! Al vanaf 1942 hebben wij ervaring met verzamelen en we zijn gespecialiseerd in Michel albums. Voor iedere verzamelaar hebben wij een passend album, zoals bijvoorbeeld muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums en insteekboeken. Met toebehoren bedoelen wij muntenboxen, koffers en andere benodigdheden. U ziet, alles wat u nodig is om uw vaak kostbare verzameling netjes in te bewaren, is bij Hartberger De Man - Werkendam verkrijgbaar.

Verschillende Michel albums 

Of u nu een beginnend verzamelaar bent of u verzamelt al heel wat jaren munten en/of postzegels, een Michel album komt altijd van pas. De indeling van Michel albums is overzichtelijk en de Michel albums zijn ook gemakkelijk uit te breiden naarmate uw verzameling groeit. U vindt verschillende landenmappen of gebundelde Europese mappen. Zo vindt u gemakkelijk een bepaalde postzegel of munt terug! Naast albums vindt u in onze webshop ook alle toebehoren en catalogi. Als verzamelaar kunt niet buiten een goede catalogus, vanwege het simpele feit dat u dan weet wat nog ontbreekt aan uw verzameling, wat de waarde ervan is en wat er verder aan achtergrondinformatie beschikbaar is over een bijzondere munt of postzegel. In de webshop hebben wij daarom catalogi voor munten, postzegels en ook voor bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EDB-bladen en nog meer opgenomen.

Michel albums en catalogi snel besteld

Zoals onze naam al doet vermoeden is Hartberger De Man - Werkendam producent van de bekende Hartberger mapjes en systemen. Daarnaast importeren wij de systemen van de merken Lindner, Kobra en Philex en leveren ook Michel albums, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubek. Verder produceren wij Euro-Systeem, Mandor en Unie. Onze webshop, waar u alles rechtstreeks kunt bestellen, werkt eenvoudig. Wij leveren uw bestelling snel en vanaf 50 euro zelfs helemaal gratis! Iets verkeerd besteld? Retourneren is eenvoudig. En heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

 

 

 

Over De Man Werkendam

In de afgelopen jaren is onze collectie steeds verder uitgebreid en weet menig verzamelaar ons te vinden in het mooie Werkendam. U vindt bij ons verschillende producten van diverse merken. Naast het verkopen van munten en postzegels bieden wij u ook PTT-mapjes, ansichtkaarten, aandelen en penningen aan. Bent u op zoek naar een catalogus voor uw verzameling? In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie. Ook voor het aanvullen van uw catalogus kunt u insteekboeken bij ons online bestellen. De Man - Werkendam is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zin.

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ContactVragen

Wij helpen je graag, en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.


Email

Per via ons CONTACT FORMULIER of een email naar mailto:info@hartberger.nl


Telefoon

Per telefoon naar +31(0)183 502166


Openingstijden kantoor

Maandag t/m donderdag van 8.00 -16.30 uur
Vrijdag 8.00- 14.00 uur


SpaarpuntenInloggen

U dient een account te hebben en ingelogd tezijn als u punten wilt sparen


Kopen

Bij alle artikelen van HARTBERGER, LINDNER, KOBRA, MANDOR, EUROSYSTEEM, UNIE ontvangt u punten.


Sparen

Hier vindt u alle info over de Spaarpunten.


Korting

Gespaarde punten inwisselen voor korting.
Dit kunt u doen in uw Winkelwagen, Zie voorbeeld hieronder:

Spaarpunten inwisselen

VerzendkostenWij berekenen de volgende verzendkosten:

NEDERLAND:
Tot orders van € 50,00 betaalt u € 4,95 aan kosten, vanaf € 50,00 betaalt u geen verzendkosten.

BELGIË:
Tot orders van € 75,00 betaalt u € 6,95 aan kosten, vanaf € 75,00 betaalt u geen verzendkosten.

Verzending naar andere (EU) landen kunt u hier vinden.