Munten album

Munten album nodig?

Bent u op zoek naar een munten album? Wij hebben een ruim aanbod munten album. Heeft u al een munten album en bent u op zoek naar insteekhoezen of wilt u een nieuwe verzameling starten en daarvoor een nieuwe munten album aanschaffen? Naast munten albums hebben wij ook munthouders om te nieten, bladen, banden, complete muntenalbums en speciale voordrukalbums in ons assortiment. Zowel in de webshop als in onze winkel vindt u alles voor de verzamelaar. Wilt u graag een offline folder ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij sturen de brochures gratis naar u toe.

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten

Munten album van Hartberger?

Heeft u een munten album nodig? Hartberger is een merk waar wij veel artikelen van verkopen. Wij kunnen alle artikelen van Hartberger leveren. Heeft u een artikel in gedachten en kunt u deze niet in onze collectie vinden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het product bij ons in de winkel komt.  Alle munten albums zijn in verschillende kleuren en materialen te maken. Het kan ook volledig op maat gemaakt worden.  Naast het merk Hartberger zijn wij ook producent van Mandor en Unie en importeur van de merken Lindner en Kobra. Daarnaast zijn wij ook leverancier van Michel, Hawid en diverse andere merken. Bij ons bent u aan het juiste adres als u wilt starten met uw verzameling of uw collectie wilt uitbreiden. Bij ons vindt u elk type munten album.

Munten album van De Man – Werkendam

Bent u op zoek naar albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen of EDB-bladen? Ons assortiment is ruim en divers en voor iedereen hebben wij het juiste artikel in huis. Wilt u graag meer informatie ontvangen over bepaalde artikelen? Zowel telefonisch als in de winkel staan wij u graag te woord. Bij ieder euro die u bij ons besteedt, krijgt u een bonus punt. Vanaf 40 bonus punten kunt u de punten inleveren voor korting. U kunt de munten langere tijd opsparen. Hoe langer u spaart, hoe meer de punten waard worden.

Verschillende aanbiedingen

Voor de verzamelaar die pas begint en niet gelijk veel geld wilt uitgeven, hebben wij een aparte afdeling van aanbiedingen. Deze veranderen maandelijks zodat u van meerdere producten gebruik kunt maken. Ontdek hoe leuk verzamelen is! Wij helpen u graag bij de eerste opzet om de verzameling te beginnen. Wilt u graag in contact komen met andere verzamelaars? Wij hebben een ruim netwerk waar verschillende verzamelaars bij aangesloten zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren