DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Munten album

8 producten
Sorteer op
Special Price €  37,50
Regular Price €  43,70
Special Price €  31,50
Regular Price €  37,25
€  25,30
€  31,40
€  29,90
€  10,90
€  54,50
€  47,90

Munten album nodig?

Op zoek naar een munten album? Bent u een enthousiast muntenverzamelaar en wilt u uw verzameling bewaren in het mooiste munten album? De Man - Werkendam is hét adres voor de mooiste muntalbums van bekende merken zoals Hartberger en Lindner. Muntalbums zijn er in diverse soorten en maten. Aan u de keuze welke u het meest geschikt vindt voor uw verzameling. Er zijn complete muntalbums maar wij leveren ook zelfklevende munthouders, munthouders om te nieten, banden, bladen en speciale voordrukalbums. Een mooie muntenverzameling is het waard om veilig bewaard te worden zodat u er onbezorgd van kunt genieten. Voor de echte verzamelaar is onze webshop een waar el dorado. Wij hebben alles waar het hart van de verzamelaar sneller van gaat kloppen. De Man - Werkendam heeft een groot aanbod van muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EDB-bladen etc. Als muntenverzamelaar heeft u gekozen voor een bijzondere hobby met een waardevolle achtergrond en met een hoge culturele waarde. Hoe meer u zich verdiept in de wereld van munten hoe boeiender het wordt. Wij hebben diverse munten catalogi met essentiële informatie voor de verzamelaar.

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten

Bestel uw munten album online!

Direct online uw munten album bestellen? In onze webshop kunt u direct uw munten album vinden en bestellen. In onze uitgebreide webshop vindt u de meest uiteenlopende en nieuwste producten die u zullen inspireren. Met accessoires zoals een vergrootglas en een pincet kunt u zorgvuldig werken aan uw verzameling. Heeft u een heel bijzondere munt die u het liefst altijd in het oog houdt? Dan is ons Nimbus objectvenster echt iets voor u. Uw kostbare munt lijkt te zweven tussen twee glazen platen zodat u de munt van alle zijden kunt bekijken. Zo beleeft u nog meer plezier aan uw hobby en kunnen bezoekers ook uw munt bewonderen. De Man - Werkendam is al in 1942 gestart met een groothandel in postzegels dus wij voelen ons helemaal thuis in de wereld van verzamelaars. Het is ons doel om alle verzamelaars zoveel mogelijk te ondersteunen met de mooiste producten. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gratis verzending van uw munten album

Kijk op uw gemak rond in onze overzichtelijke webshop en maak rustig uw keuze. Plaats dan eenvoudig uw munten album in de winkelwagen en rondt uw bestelling veilig en snel af.  Als uw bestelling groter is dan 50 euro dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Wij gaan direct voor u aan de slag zodat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.