Munten map

Munten map nodig?

Bent u op zoek naar een unieke munten map voor uw verzameling? Wilt u vol trots uw munten showen? Of heeft u al een unieke muntenverzameling, maar is uw munten map vol? Wij hebben voor zowel de beginnende als de ervaren verzamelaar munten mappen en insteekhoezen. Wij verkopen een munten map voor een kleine collectie munten maar voor een grote muntencollectie kunt u bij ons ook slagen. Wij hebben van hetzelfde merk verschillende mappen zodat u eenheid creëert in uw verzameling. Wij hebben diverse munthouders, bladen voor munthouders en systeembladen voor bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen en coincards, banden voor alle bladen en zelfs complete (euro) albums. Mist u bijvoorbeeld een jaargang en wilt u deze in één keer aanvullen? Wij hebben in onze collectie verschillende jaargangen zodat u snel en makkelijk uw verzameling compleet heeft. Wij willen u graag helpen met het starten van een verzameling of u verder op weg helpen bij een bestaande verzameling.

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten

Munten map van Hartberger

Op zoek naar een munten map? Wij zijn producent van Hartberger. Dit merk is dan ook in ruime mate aanwezig in ons assortiment. Hartberger is niet het enige merk dat wij verkopen. De merken Mandor en Unie treft u ook ruimschoots in onze collectie aan. Hartberger heeft verschillende prachtige munten mappen. Wij hebben een starterset voor als u net met uw verzameling begint maar ook euro albums en voordruk albums als u al langere tijd verzamelt. Bij ons kunt u losse insteekhoezen bestellen. Dit houdt in dat u uw collectie makkelijk kunt uitbreiden door een aantal losse insteekhoezen. Het voordeel hiervan is dat u geen nieuw album hoeft te kopen als uw album vol is. Ten eerste is het vaak lastig om precies dezelfde munten map te vinden en ten tweede heeft u dan meerdere mappen en is het niet overzichtelijk. Al onze producten zijn in de webshop terug te vinden.

Over De Man – Werkendam

Al sinds 1942 zijn wij een begrip in de regio als het gaat over munten map. In 1942 zijn wij gestart in Dordrecht met het produceren van insteekalbums voor postzegels. In de jaren 60 werden wij te groot en zijn wij verhuisd naar Werkendam. Grotendeels produceren wij nog steeds onze eigen producten maar door de stijgende groei besteden wij momenteel ook verschillende producten uit. Met een aparte onderneming produceren wij voor andere bedrijven ringbanden en bladen in allerlei soorten en maten. Bent u benieuwd geworden naar onze collectie? Wij helpen u graag met advies op maat.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

ContactVragen

Wij helpen je graag, en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.


Email

Per via ons CONTACT FORMULIER of een email naar mailto:info@hartberger.nl


Telefoon

Per telefoon naar +31(0)183 502166


Openingstijden kantoor

Maandag t/m donderdag van 8.00 -16.30 uur
Vrijdag 8.00- 14.00 uur


SpaarpuntenInloggen

U dient een account te hebben en ingelogd tezijn als u punten wilt sparen


Kopen

Bij alle artikelen van HARTBERGER, LINDNER, KOBRA, MANDOR, EUROSYSTEEM, UNIE ontvangt u punten.


Sparen

Hier vindt u alle info over de Spaarpunten.


Korting

Gespaarde punten inwisselen voor korting.
Dit kunt u doen in uw Winkelwagen, Zie voorbeeld hieronder:

Spaarpunten inwisselen

VerzendkostenWij berekenen de volgende verzendkosten:

NEDERLAND:
Tot orders van € 50,00 betaalt u € 4,95 aan kosten, vanaf € 50,00 betaalt u geen verzendkosten.

BELGIË:
Tot orders van € 75,00 betaalt u € 6,95 aan kosten, vanaf € 75,00 betaalt u geen verzendkosten.

Verzending naar andere (EU) landen kunt u hier vinden.