Muntenalbum

Munten map nodig?

Bent u op zoek naar een muntenalbum voor uw collectie? In ons ruime assortiment treft u veel producten van muntenalbum aan. Zo hebben wij zelfklevende munthouders, munthouders om te nieten, bladen, banden, complete muntenalbum en speciale voordrukalbums in onze collectie. De voordrukalbums zijn albums voor de (euro)muntstukken, de herdenkingsmunten, voor de munten van Beatrix, Juliana, Wilhelmina, Willem I, Willem II, Willem III, albums voor bankbiljetten, ansichtkaarten en aandelen. Dit zijn enorm veel soorten muntenalbum maar het zijn nog lang niet alle albums. U kunt elke collectie in een mooie catalogus te bewaren. Bij iedere catalogus kunnen wij uitleg geven waarom wij in uw geval voor een bepaalde catalogus zouden kiezen.

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten

Muntenalbum van Hartberger?

Op zoek naar een muntenalbum? Hartberger is importeur en producent van de catalogus waar u naar op zoek bent. Heeft Hartberger niet de juiste kleur of de materialen die u zoekt?  Wij zijn ook producent van Mandor en Unie en importeur van de merken Lindner en Kobra. Daarnaast zijn wij ook leverancier van Michel, Hawid en diverse andere merken. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Neem dan snel een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel in Werkendam. Van een startersalbum voor de beginnende verzamelaar tot insteekhoezen voor de verzamelaar die zijn verzameling wilt uitbreiden; bij ons bent u aan het juiste adres voor uw muntenalbum.

Muntenalbum van De Man – Werkendam

Al jarenlang zijn wij een begrip in de regio. En dat is niet zo gek want wij zijn volledig gespecialiseerd in postzegels en munten. In 1942 is De Man - Werkendam gestart in Dordrecht en werd alle productie nog vanuit huis gedaan. Eind jaren 60 werd de vraag te groot en zijn wij naar Werkendam verhuisd. Tot op de dag van vandaag zijn wij hier gevestigd want het was niet meer mogelijk om alle productie vanuit huis te doen. Bepaalde producten besteden wij uit maar de service is nog steeds hetzelfde. Er zijn vele veranderingen geweest maar de kwaliteit van de producten en diensten is onveranderd.  

Verschillende aanbiedingen

In de webshop vindt u alles voor de verzamelaar. Neem ook eens een kijkje bij onze aanbiedingen. Wij bieden nieuwe verzamelaars de kans om te starten met verzamelen zonder enorm hoge kosten te maken. Bij ons kunt u maandelijks gebruik maken van verschillende aanbiedingen zodat de stap naar een serieuze verzameling kleiner wordt. Wij helpen u graag met advies op maat. Heeft u vragen over uw verzameling of over bepaalde producten? Wij staan u graag te woord.

Geen producten gevonden voor deze selectie.