Muntenbox

Muntenbox nodig?

Bent u op zoek naar een muntenbox? Is uw verzameling munten groter dan uw muntenboxen? Bij De Man - Werkendam bent u aan het juiste adres voor een muntenbox. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u uw verzameling munten veilig en netjes op wilt bergen. Door gebruik te maken van een muntenbox van De Man - Werkendam is dit geen enkel probleem. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunt u tegenwoordig uw hart ophalen aan onze uiteenlopende producten waar de echte verzamelaar blij van wordt. Als u op zoek bent naar een muntenbox bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar ons ruime en veelzijdige assortiment? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Online muntenbox bestellen

Op zoek naar een muntenbox? Via onze gebruiksvriendelijke webwinkel kunt u gemakkelijk en snel uw gewenste producten vinden. In de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod uitgebreid en u kunt ongetwijfeld de juiste muntenbox voor uw verzameling vinden. De Man - Werkendam beschikt over een ruim opgezette webwinkel waar u met een paar drukken op de muisknop de juiste producten kunt vinden. Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan kunt u veilig en snel uw producten afrekenen. De Man - Werkendam biedt u verschillende producten aan van Lindner, Hartberger en Unie. Hartberger is importeur en producent van onze catalogi. Als producent van Hartberger, Mandor, Unie en importeur van Lindner en Kobra weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast zijn wij leverancier van Michel en Hawid. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft als verzamelaar met een munten hobby. In de webshop vindt u alles voor de echte verzamelaar. Wij bieden u een groot assortiment aan van albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen. Bestelt u voor meer dan 50 euro? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis. 

De Man - Werkendam, uw muntenbox leverancier

De Man - Werkendam heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd. Wij zijn een begrip in de regio en menig verzamelaar weet ons dan ook te vinden. Al sinds 1942 kunnen verzamelaars bij ons terecht. Onze winkel is gestart in Dordrecht maar verhuisde na verloop van tijd naar Werkendam. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. 
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren