DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Munthouder

Producten 1-24 van 108
Sorteer op
€  80,00
€  145,00
€  75,00
Special Price €  31,50 Regular Price €  37,25
€  150,00
€  11,00
€  70,00
€  70,00
€  11,00
€  3,75
€  70,00
€  11,00
€  3,75
€  70,00
€  3,75
€  11,00
€  70,00
€  11,00
€  3,75
€  70,00
€  11,00
€  3,75
€  70,00
€  3,75

Munthouder nodig?

Bent u trots op uw verzameling munten en wilt u deze netjes bewaren? In een munthouder van De Man - Werkendam wordt uw munt maximaal beschermd. Als u de munthouders opbergt in een muntenalbum kunt u optimaal genieten van uw verzameling munten. De Man - Werkendam heeft alles voor de verzamelaar van munten. Maar ook verzamelaars van postzegels, bankbiljetten etc. kunnen bij ons terecht voor mooie opbergsystemen. In onze webshop vindt de verzamelaar een groot assortiment producten waar zijn hart sneller van gaat kloppen. Wij zijn helemaal thuis in de wereld van verzamelaars en bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw verzameling netjes op te bergen en te onderhouden. Wij zijn importeur van de merken Lindner, Kobra en Philex. Zelf produceren wij de merken Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Daarnaast zijn wij ook leverancier van de merken Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubeck. Als verzamelaar heeft u een bijzondere hobby waar u zichzelf uren in kunt verliezen. Wij begrijpen dat als geen ander en met onze producten willen wij verzamelaars ondersteunen en nog meer laten genieten van hun hobby. Met een munthouder van het gerenommeerde merk Hartberger is uw munt veilig en luchtdicht opgeborgen.

Munthouder online bestellen

De Man - Werkendam is geen onbekende in de wereld van verzamelaars. Al in 1942 zijn wij in Dordrecht gestart met een groothandel in postzegels en daarna is ons assortiment steeds verder uitgebreid. Al snel daarna begonnen wij met de productie van insteekalbums. Na onze verhuizing naar Werkendam heeft onze onderneming een grote vlucht genomen. Tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EDB-bladen etc. Voor elke verzamelaar hebben wij de juiste accessoires. U kunt uw muntenhouders heel eenvoudig online bestellen. Maak uw keuze en plaats uw bestelling. Zodra uw bestelling binnenkomt gaan wij direct voor u aan de slag. Wij hebben een ruime voorraad zodat u kunt rekenen op een snelle levering.

Meer informatie nodig?

Als u nog vragen heeft over munthouders dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig adviseren. Als u zorgvuldig om wilt gaan met uw muntenverzameling dan beschermt u deze optimaal met de munthouders van Hartberger. Wij bieden gratis verzending bij bestellingen boven de 50 euro. Geniet nog meer van uw muntenverzameling met de producten van De Man - Werkendam!