DE MAN - WERKENDAM Alles voor de verzamelaar
Selecteer winkel

Postzegel verzameling album

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Postzegel verzameling album online kopen

Lindner postzegelinsteekalbumsHier vindt u alle postzegel verzameling album en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel verzameling album hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Postzegel verzameling album nodig?

Heeft u een mooie postzegelverzameling en heeft u een postzegel verzameling album nodig? Bij De Man - Werkendam heeft u een ruime keuze uit diverse postzegelalbums. Van het bekende merk Lindner hebben wij diverse insteekalbums waarin uw postzegels mooi tot hun recht komen. Neem een kijkje in onze webwinkel en kies tussen een postzegel verzameling album met zwarte of met witte bladen. Daarnaast zijn de albums in verschillende maten verkrijgbaar. Alle albums zijn uitgevoerd met gouddruk op de buitenzijde. De Man - Werkendam is producent van het merk Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Wij importeren de merken Lindner, Kobra en Philex en zijn leverancier van Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubeck. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw verzameling. Een mooie postzegelverzameling is het waard om zorgvuldig mee om te gaan en veilig te bewaren. U heeft als verzamelaar een bijzondere hobby waar u zichzelf uren in kunt verliezen. Postzegels nemen u mee op reis naar andere tijden en naar andere landen. Wij begrijpen heel goed hoe belangrijk uw verzameling voor u is en hebben als doel om verzamelaars zo goed mogelijk te ondersteunen met de mooiste producten.

Online postzegel verzameling album bestellen

Interesse in een Postzegel verzameling album? De Man - Werkendam is in 1942 gestart met een groothandel in postzegels en sinds die tijd is ons assortiment sterk uitgebreid. Wij hebben een groot aanbod van muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, catalogi en benodigdheden voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen, EDB-bladen etc. Wij hebben beslist de perfecte postzegel verzameling album voor u! Neem op uw gemak een kijkje in onze webwinkel en verbaas u over de vele mooie artikelen waar het hart van de verzamelaar beslist sneller van gaat kloppen. Als u uw keuze heeft kunnen maken en plaatst u de artikelen in de winkelwagen waarna u uw bestelling snel en veilig afrondt. Zodra uw bestelling binnenkomt gaan wij direct voor u aan de slag. Bestellingen die meer bedragen dan 50 euro worden gratis verzonden.

De specialist voor uw postzegel verzameling album

Kijk eens regelmatig rond in onze webwinkel want ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste producten. Wij zijn helemaal thuis in de wereld van verzamelaars en hebben ruime ervaring. Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij adviseren u graag! Wij bieden graag mooie producten aan zodat u nog meer kunt genieten van uw verzameling. Bestel vandaag nog uw postzegel verzameling album!